Holzindustrie Schweighofer, draft de contract de sponsorizare pentru Asociația Prolemn

Dupa cum spuneam, actele oficiale, declaratiile si detaliile din spatele acestora ne ajuta sa cuprindem fenomenul si sa traducem mesajul de ansamblu al centrelor de reflectie, cu posibilitatea de intelegere a strategiilor de comunicare si de modificare a unor acte normative.

Cred ca asta e o piesa de puzzle destul de interesanta in contextul general:

Aprilie 2015

Eveniment organizat de Nostra Silva – “Pozitia dominanta a Schweighofer – Legea Junglei sau Codul Silvic”.

“Eu cred ca o responsabilitate morala a companiei Schwighofer poate fi pusa in discutie si mai ales poate fi pus in discutie modul in care a fundamentat compania Schwoieghofer necesarul de resursa si de unde va aproviziona aceasta resursa in momentul in care a decis sa construiasca a treia fabrica in Romania. Este inacceptabil sa construesti inca o capacitate de productie uriasa bazandu-te pe faptul ca exista lemn de taieri ilegale in piata”, Tobescu Catalin, vice-presedinte Nostra Silva.

Martie 2021

Contract de Sponsorizare, Societatea HS Timber Productions (Holzindustrie Schweighofer)

“Obiectul prezentului Contract il reprezinta transferul dreptului de proprietate asupra mijloacelor financiare in cuantum de 145.000 EURO pentru anul 2021. Beneficiarul solicita sponsorizarea, iar Sponsorul acorda sponsorizarea, in vederea desfasurarii proiectului <<Platforma de Comunicare si dialog extins>>”, Sponsor HS Timber, beneficiar AIL Prolemn, Presedinte Tobescu Catalin (vice-presedinte Nostra Silva, fost consilier al Ministrului Apelor si Padurilor, reprezentant FORDAQ in Romania).

No comment!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?