Meritocrația marca USR din ANANP

Nu am evitat sa sanctionez ipocrizia cand m-am impiedicat de ea, mai ales cand a venit din partea unor personaje care si-au asumat rolul de reformatori si inovatori.

Zilele trecute am publicat ordinul de numire in functia de vicepresedinte al ANANP al fetei vitrege a ministrului Vela. Absolut nicio competenta nu o califica pentru aceasta functie.
Rapid au aparut stirile si cum era de asteptat adversarii politici au simtit miros de sange. Sa zicem ca este normal sa stea in block start pentru un atac.

Ieri insa, deputatul USR Iulian Bulai a facut o paralela fortata intre demiterea specialistului si medicului Andreea Moldovan, din functia de secretarului de stat la Sanatate, si numirea in functie de vicepresedinte la Arii Protejate a membrului PNL Andra Plesa, un personaj fara nicio experiza in domeniu. Atacul era tintit catre ministrul Citu, care si-a asumat sub semnatura acestei decizii.

“Fata lui Vela: numită subsecretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei”, spune in postare deputatul Bulai (shorturl.at/sCFQR)

Pai, sa-mi fie cu iertare, don’ deputat, dar si coalitia USR-PLUS are alocata o functie de vicepresedinte, tot la Arii Protejate.

Pe surse din partid, la finalul competitiei interne ar fi ramas doua persoane din coalitie in lupta pentru ocuparea postului: fostul biolog al Parcului National Semenic Cheile Carasului si specialist in Arii Naturale Protejate, Alina Sinculet, si un specialist in consultanta agricola, cu istoric intr-o companie de asigurari de viata, fost candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Horhocea

Cine a primit votul de incredere in Biroul National al USR-PLUS si urmeaza sa fie uns vicepresedinte la Agentia Nationala pentru Arii Naturale Protejate? Omul cu agronomia.

Pai, mai cocoseilor, cum ramane cu vocea si talentul? Cum ramane cu sustinerea specialistilor in pozitii cheie? Cum era treaba aia, ca „noi nu suntem ca ei”! Stiti voi: bam, bam, bam?!

Sa fie sange, Ioane! Asta zic si eu! Fara hotie, dar si fara fara ipocrizie, monser! Ca uite, e usor “mizeroc”, nu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?