Partidul nu-i iartă pe directorii „indisciplinați” din Romsilva

Partidul nu iarta niciodata si dovada sta mereu in efectele ulterioare dezvaluirilor si a declaratiilor publice facute de anumite personaje vocale.

Se discuta aprig despre directorul de la Apele Romane, cel caruia i-a fost desfiintat postul, pentru ca i-a aplicat un tratament subordonatei, care ulterior s-a finalizat c-un „seppuku” profesional al chelneritei. Un „seppuku” facut in graba, mai degraba zgariat la presiunea publica.

Il mai tineti minte pe directorul Directiei Silvice Mures? Cel care acum trei luni a iesit public si a denuntat combinatiile din sistemul silvic. In fata reporterilor Recorder, Ilie Covrig si-a asumat sa spuna doar ce altii susotesc pe la colturi: “Mi s-a reproșat că nu aduc bani la partid.“

O realitate despre care discuta toti, dar care a fost asumata public de catre directorul uneia dintre cele mai mari Directii Silvice din tara, persoana care in trecut a ocupat si functia de secretar de stat.

Ei, romaneste spus, directorul “o trage” prin comisii de disciplina la Romsilva, pentru ca, nu-i asa, oricat de curata o fi masina pe care o conduci, tot nu ai trusa medicala si extinctor in regula.

Asa cum a tras-o si seful IFN, atunci cand si-a asumat public un interviu in care a sustinut ca Ministerul Padurilor ascunde cifra reala a volumului exploatat din padurile Romaniei.

Si, cum politica e un ou stricat, cand cineva il sparge, incepe sa miroase.
Ca sa stiti de unde e mirosul pestilential din ultima vreme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?