Execuțiile de la RNP Romsilva se fac la presiune politică

Iată dovada că presiunile politice din interiorul Ministerului Apelor și Pădurilor au fost cele care au determinat schimbările Consiliului de Administrație al RNP Romsilva și ulterior a directorului general!

Singurul functionar din MAP care a denunțat abuzurile a fost și el înlăturat. Surse din minister susțin că la puțin timp de la semnarea acestei adrese, secretarul general al ministerului a fost înlocuit și el de conducerea institutiei.

Dă clic pentru a accesa Adres-Sg.pdf

Silvicultura din Romania nu suferă dragi ingineri silvici din cauza investigațiilor jurnaliștilor, dar e sufocată de corupția pe care o acceptași și încurajați în instituția din care faceți parte. Unii prin tăcere, alții printr-o activă complicitate!

“S-au făcut presiuni asupra funcționarilor direcției juridice” … “se urmărește schimbarea opiniei juridice anterior formulate cu privire la ordin, dând o aparentă legitimitate viitoarelor demersuri”.

Au trecut 9 luni de când deputatul Tinel Gheorghe a denunțat acest abuz și nicio instituție de control nu s-a autosesizat!

Stat capturat!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?