De citit cu un ochi critic!

Textul motiunii simple a grupului parlamentar PNL impotriva ministrului Apelor si Padurilor, Ioan Denes, va fi dezbatut marti in Parlament.

Trebuie insa mentionat ca prapadul din muntii Romaniei este rezultatul unui jaf transpartinic si ca la fiecare patru ani toate partidele politice au beneficiat de bani pentru campanie din taieri ilegale si afaceri necurate.

Dă clic pentru a accesa motiune.pdf

Asadar, totul este in zadar daca partidele politice raman la stadiul de actiuni de PR si vor sa capitalizeze la imagine cu astfel de actiuni.

Daca inlocuim niste ticalosi cu alti ticalosi nu am rezolvat nimic, asta e drama in care ne scaldam cu toti si o sa iesim cu greu din ea.

E drept ca vremuri atat de tulburi, cu personaje caricaturale si lipsite de esenta la butoane cum am vazut in ultimii ani, nu cred ca am trait in ultimul secol.

Daca ma insel eu, atunci petrecem cu totii un moment gen „rotirea cadrelor”. Astept cu nerabdare o transa fresh de profesionisti. Ca de analfabeti, balbaiti, ticalosi si video oficiale fara sunet de la intalniri diplomatice, cred ca ne-am saturat cu totii!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?