Schweighofer și lecția de moralitate

Au ajuns austriecii de la Holzindustrie Schweighofer să ne dea lecții despre sustenabilitate și management in zona pădurilor!

Au trecut 5 luni de la descinderile procurorilor DIICOT la sediul companiei Holzindustrie Schweighofer, într-o anchetă privind un prejudiciu de 25 de milioane de euro!

Au trecut 3 ani de la publicarea camerelor ascunse cu Karl Schimd și Sorin Buculei, doi oficiali Holzindustrie care negociau relaxați achiziționarea de lemn tăiat ilegal și acum austriecii, printr-un program denumit „Pădurea de mâine”, plătesc promovare în presă la articole în care se vorbește despre responsabilitate și sustenabilitate!

Finalul articolului este apoteotic: „Așadar, e important să jucăm cartea exporturilor, să evitam temele false și să ințelegem că valorificarea lemnului trebuie făcuta într-un mod eficient, responsabil și sustenabil.”

Pădurea de mâine nu mai este domnilor procesatori, pentru că procurorii anti-mafia spun ca munți întregi au fost tăiați nelegal și mare parte din masa lemnoasă a fost cumparată de voi și procesată, cu ajutorul unui Grup Infracțional Organizat format din oficiali Holzindustrie, agenți economici și oficiali ai statului român!

Băi, voua chiar nu vă e rușine?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?