Subiecte noi – o pauza poate prea lunga

Imi cer scuze pentru aceasta perioada in care nu am mai avut activitate pe blog. Noul sezon pentru emisiunea IN PREMIERA mi-a acaparat toate resursele si mai ales pe cea legata de timp.

Promit ca in curand sa revin cu noi articole despre angajari, case, averi, familii, rude si rubedenii, proiecte ingropate si contracte oferite pe ochi frumosi.

Le multumesc celor care au avut rabdare in toata aceasta perioada

Andrei

6 comentarii la „Subiecte noi – o pauza poate prea lunga”

 1. Aşa este, aţi lipsit cam mult!
  Vă aşteptăm cu noi articole, şi poate vă interesaţi si de ce se întimplă la DRDP TIMIŞOARA. Nimic din ceea ce v-am scris nu este minciună, absolut, dar absolut tot este adevarat,imi pare rău că nu aţi cezut.
  Cu mult respect
  Muntean C.

  1. ai lipsit? se cunoaste..am lucrat mai linistiti..a lipsit un clantau care nu stie ce-i aia schema statica la un pod, ce inseamna o suprainaltare sau supralargire, dar are o cufureala verbala, gen mahalagioaicele de la antena 3.. esti nefolositor ca o lacusta mai ciurcane, mai pleaca in vacanta, oriunde, ca nu-i nicio pierdere!!!!

   1. Dupa cum vorbesti , comisare, ca domn nu ti se poate spune, sigur esti unul dintre cei care mulg cnadnr-ul pe rupte. Nu te duce capul sa pricepi ce incearca omul asta sa faca , ca n-ai destula materie cenusie in el. Daca nu te intereseaza ce spune, de ce citesti ce publica? Sau pe mahalagioaicele de la antena3 , de le urmaresti? Iti spun eu de ce: pt ca nu ai minte nici cit o lacusta……(asta ca sa te citez)

   2. Domnule Comisar, faptul ca dvs si echipa lucrati harnici ca niste albine nu poate decat sa ma bucure. Iata intr-un final acei drumari, fosti combinatori si aproape viitori ocnasi, au decis sa puna mana pe lopata si sa munceasca.
    Cat despre ce ati spus mai sus, teoretic dvs aveti dreptate, practic insa nu. Eu nu am nevoie sa fiu inginer in constructii ca sa-mi dau seama cand unii angajatii CNADNR/DRDP se gainaresc la fiecare lucrare si fura din calitate si implicit din banii de la buget. In detrimentul meu, al vecinului si, implicit, al dvs..
    Raman insa surprins de faptul ca aveti cunostinte in limba romana. Cred ca pana ati reusit sa inventati artificiul lingvistic „cufureala verbala” ati petrecut ceva timp in fata unui castron cu coji de seminte, cautand in putul gandirii raspunsuri la intrebari nerostite inca, de genul : „Eu oare fac umbra pamantului degeaba?” Nu stiu care e raspunsul dvs, dar dupa acest post tare mi-e teama ca DA.
    Eu nu pot decat sa ma bucur de faptul ca, „lucrurile nefolositoare” pe care le-am publicat, au reusit sa va puna in functiune un mecanism aflat in stare avansata de putrefactie. Si ma refer aici, bineinteles, la creier. Deci bine ati revenit in randul Homo Sapiens. Pana la Homo Sapiens Sapiens mai este insa cale lunga. Va urez spor in munca.
    Iar atacurile la adresa Antena 3 sunt rizibile si gratuite. Persoanele pe care dvs le faceti „mahalagioace” va sunt superioare in gandire si proiectie asupra vietii atat de mult, incat mi-e teama ca, la stadiul la care va regasiti, v-ar trebui cateva vieti sa le ajungeti din urma.

    Va rog sa apreciati faptul ca mi-am luat din timp sa va raspund. Credeti-ma am facut mari eforturi.

    Andrei

 2. Aveti dreptate domnule Ciurcanu. Va asteptam sa va intoarceti din concediu si sa incepem activitatea…… Este adevarat, ati cam lipsit in ultimul timp……

Faci un comentariu sau dai un răspuns?