DNA a intrat în oamenii din Companie – Maliţa şi Ciobanovschi acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă

Doi directori din Compania Naţională de Autostrăzi se pare că au fost „ridicaţi” spre audiere de DNA.  Este vorba despre Ioan Maliţa, director până luna trecută a Regionalei de Drumuri şi Poduri Timişoara şi Silvia Ciobanovschi, Director Direcţia Fonduri Externe şi Nerambursabile.

Cei doi se pare că şi-au petrecut noaptea dinspre 25-26 mai la sediul DNA de la Timişoara într-un maraton de audieri. Alături de acesştia a mai fost „reţinut” şi directorul unei firme din Herculane care a câştigat un contract în zona clisura Dunării.

Toţi sunt cercetaţi într-un dosar de coruptie. Silvi Ciobanovschi este acuzată de luare de mita, Ion Maliţa trafic de influenţă, iar directorul şi administratorul firmei  pentru dare de mită.

Presa locală a scris despre reţinerea celor trei care după ce au dat declaraţii până la ora 5 dimineaţa în birourile Palatului de Justiţie din Timişoara, au fost lăsaţi să plece dar au primit interdicţia de a părăsi ţara.

Revin cu amănunte.

Un comentariu la „DNA a intrat în oamenii din Companie – Maliţa şi Ciobanovschi acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?