SURSE – Soţul directoarei Munteanu, director adjunct la DRDP Bucureşti

Directorul adjunct al DRDP Bucureşti, Paul Ogaru, a fost demis din funcţie. Surse din CNADNR au explicat că postul de conducere ar putea fi ocupat de Radu Munteanu, soţul Ecaterinei Munteanu, actual director al Departamentului de Venituri şi Încasări din CNADNR. „Domnul Munteanu a fost consilier personal al fostului director general Liviu Costache. Cum prin noua organigramă acest post se pare că a fost desfiinţat, iată că i s-a găsit rapid un alt loc de muncă, acela de director adjunct la DRDP Bucureşti”, au spus surse din CNADNR, care au explicat că anunţul oficial al demiterii lui Ogaru şi numirii lui Radu Munteanu va fi făcut la începutul săptămânii viitoare.

La fel ca multe alte persoane din CNADNR Radu Munteanu este membru supleant în Asociaţia Profesională a Drumarilor şi Podarilor (APDP). Asociaţie din care mai fac parte Dorina Tiron (fost dir. gen. CNADNR), Ion Pantelimon (director DRDP Cluj), Ioan Maliţa (director DRDP Timişoara).

Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul CNADNR, Radu Munteanu a fost până anul trecut şi director al firmei Consitrans, firmă care activează pe segmentul de drumuri – studii de fezabilitate, întreţinere, proiectare de drumuri. Activează atât de bine încât firma Consitrans a câştigat nenumărate contracte de la CNADNR pentru diverse lucrări. Registrul de operaţiuni şi plăţi al CNADNR a arătat că firma în cauză a câştigat sute de mii de lei pentru diferite contracte şi prestări servicii – supervizare lucrări proiectare şi construcţie autostrada Bucureşti-Braşov, modernizări de drumuri, consultanţă pentru variante de ocolire, asistenţă tehnică ISPA ş.a..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?