SURSE – Daniela Draghia ar putea fi directorul interimar al CNADNR

Inlocuitorul lui Liviu Costache la conducerea CNADNR ar putea fi Daniela Draghia, actual director general adjunct proiecte cu finantare externa din CNADNR. Numele Danielei Draghia a mai aparut pe lista posibililor manageri ai institutiei anul trecut in luna septembrie dupa demiterea fostului director Dorina Tiron. „Asigurarea unui interimat dupa plecare lui Liviu Costache ar putea ridica nenumarate semne de intrebare legate de viziunea ministrului transporturilor asupra evolutiei si activitatii acestei institutii. Doamna Draghia nu a excelat din pacate in domeniul in care activeaza si asta o stie toata lumea. Numirea ei in pozitia de director interimar nu ar aduce cinste drumarilor si cred ca e dorita doar pentru a mai diminua din efectele politicii dezastruoase din companie. Mai simplu spus, nu au adus un strain in casa  sa vada nenorocirea, au facut sef pe unul din familie”, au spus surse din institutie.

Se pare ca Liviu Costache a fost demis luni seara si tot atunci s-ar fi luat decizia de a fi inlocuit de Daniela Draghia.

Vestea a luat prin surprindere pe unii angajati din companie. „Anuntarea Danielei Draghia a fost primita nu cu foarte mult entuziasm cu atat mai mult cu cat se stie ca Florin Dascalu, inginer si drumar cu state vechi in CNADNR, are sanse mari pentru a ocupa pozitia aceasta si avea si sustinere. E posibil insa ca acest interimat sa ascunda si alte surprize insa”, au mai spus sursele.

Revin cu amanunte

Un comentariu la „SURSE – Daniela Draghia ar putea fi directorul interimar al CNADNR”

  1. nu cred ca doamna draghia este de teapa şi mizerile lui Cuc dar poti sa sti ce face banu si politicu dar dacă se va întâmpla asta sigur sunt multi bani in joc si Cuc nu se da în laturi de la asa ceva asta o spun oameni care au lucrat cu el fosti lui angajaţi care siau dat demisile pe capete 1Tonel după ce a semnat contract pentru pista de 7 miliarde de la 2 cât era precedent a demisionat.Dina care venea la cestrin numai să semneze ştatu si acte cu manari a demisionat cum a intrat Cuc in medicalul lui de 6 luni 20 de demisi in bloc avea oameni care stateau acasa si luau salari de la cestrin oameni lui faceau concedile cu masinile instituţiei acasa dar vrea postul înapoi ca sa si scota oameni curaţi ca lacrima că doar a absolvit la academia de politie si are oameni în companie si în politică ca doar este mason are oameni la anaf asa a scăpat de controale cu pista de la cestrin si poate chiar pe blejnar ..asta este lumea în care traim înconjurati de spagari si controale facute de ochi presei pana când doamna ministru Anca Boangiu si doamna Draghia Daniela.asteptam sa vedem

Faci un comentariu sau dai un răspuns?