Drumari ameninţaţi cu demiterea sau cu moartea pentru că au divulgat din secretele mafiei de la transporturi

În Compania Naţională de Autostrăzi a început o vânătoare de fantome. După ce noua conducere a CNADNR a dat un ordin intern prin care a ameninţat cu sancţiuni până la desfacerea contractului de muncă a celor care discută cu oameni din presă despre neregulile din instituţie, acum au ajuns angajaţii de la drumuri să se ameninţe până şi cu moartea în cazul în care sunt divulgate secrete despre şpăgile care se iau, sistemul mafiot care funcţionează în multe departamente şi zonele în care transportatorii „joacă” la aceeaşi masă cu drumarii.

„Presiunea vine în mare parte din zona economică. Criza a scăzut cuantumul şpăgilor şi implicit cei care colectează trebuie să şi predea la şefi. Aceştia vor aceleaşi sume ca în 2008 sau 2009 când economia duduia. Realitatea nu e chiar aşa şi în felul acesta s-a instalat în multe unităţi teama că nu vor mai fi acoperiţi de şefi dacă nu fac norma. În plus în ultima vreem aţi observat că au fost multe acţiuni ale DGA-ului, la Constanţa, la Oradea şi au apărut şi mai multe informaţii în presă. Acesta e semn că sistemul mafiot nu mai funcţionează mult şi că lumea s-a săturat de combinatori şi combinaţii”, au spus surse din Compania Naţională de Autostrăzi, care au dat o explicaţie pentru politica din instituţie privind relaţia cu presa.

Angajaţi din Direcţiile de Drumuri din ţară au explicat că de nenumărate ori superiorii s-au exprimat că aceia care vor fi prinşi că vorbesc cu presa despre neregulile din instituţie vor fi aspru pedepsiţi. „S-a ajuns ca unii oameni să fie ameninţaţi cu moartea, dacă vă vine să credeţi. A fost un caz în DRDP Timişoara, unde, în urma arestărilor celor 11 poliţişti şi a angajatei de la drumuri, filmaţi de angajaţii DGA că cereau şpagă, un drumar a fost suspectat de colegi că a dat informaţii la presă şi că a colaborat cu organele de anchetă şi a fost ameninţat”, au spus surse din DRDP Timişoara. Acestea au adăugat că persoane necunoscute au publicat într-un ziar local un anunţ de deces al angajatului de la drumuri. „Mai mult decât atât, se pare că angajatul s-a trezit într-o zi cu un sicriu la poartă. Este inimaginal ce se întâmplă şi la ce lucruri s-a ajuns”, au încheiat sursele.

Voi reveni cu mai multe detalii despre cazul de la DRDP Timişoara şi cu noi informaţii despre unii angajaţi din această instituţie, care confundă banii publici cu puşculiţa de acasă.

7 comentarii la „Drumari ameninţaţi cu demiterea sau cu moartea pentru că au divulgat din secretele mafiei de la transporturi”

 1. Donmu Andrei se pare sa ati fost un pic dus in eroare de catre asa zisele surse ale dumneavoastra ( de domnu H…. I…. ) Anuntul in ziar l-a publicat chiar el iar cat despre sicriu e o minciuna gogonata tot de el pusa la cale. Il prea crede-ti sfant . Sa stiti ca eu am frica de Dumnezeu asa ca va rog sa mergeti pe la firme in arad sa auziti sub anonimat pentru ca le este frica de el si de fiul lui la cate amenzi pe naspa le-a dat si ce a facut cu ei. ( Izolta, Rodspectra in Pecica , Mirada AR- Leasing Freestyler Conar , L-M Lipova , Wegland lipova ICIM arad …..si altele mergeti si interesativa de aces Harsani si baiatul lui . Interesativa cate procese are cu cati-va din acestia ca a luat marfa si nu a platit ( adica a dat teapa pe romaneste. foarte multe sunt de spus daca doriti mai multe detalii despre acest domn care face pe fecioara maria acuma va dau eu.

 2. Ma adreses in principal domnului reporter care gazduieste acest subiect si face aceasta ancheta. Recunosc ca apreciez modul prin care ati inceput postarea pe acest blog, abordare pe care ati facut-o este una care inspira incredere, dar va rugam sa fiti precaut si in cazul lui H I, si sa dati dovada de etica profesionala. Inainte ca sa mai dati curs la orice informatie va trimite acest individ H……., si sa mai publicati ceva, va rog imperios sa verificati temeinic imformatiile, si in acelasi timp daca doriti sa faceti un articol scandalos despre coruptie si nesimtire chiar H…… este persoana potrivita despre care trebuie sa scrieti. Este imposibil sa inlaturati subiectivismul din ceea ce spune acest Harsani, deoarece este un mincinos notoriu, si daca doriti sa oglinditi opiniei publice adevarata imagine, va stam la dispozitie cu toate datele de care aveti nevoie.

  1. Domnule Nelu H. mi-am permis sa editez mesajul dumneavoastra. Cred ca oricine are dreptul la propria imagine si atata timp cat nu am reusit sa iau legatura cu acest om nu este corect sa public pe blogul meu numele acestuia. Cu atat mai mult nici numele dumneavoastra. La o scurta cautare pe internet am nimerit pe site-ul unei publicatii din Arad unde nu exista niciun editor de mesaje pentru forum. Atitudinea userilor de acolo este o eroare si eu nu voi permite utilizarea unui astfel de limbaj pe acest blog. Sunt convins ca sunteti in asentimentul meu. V-am trimis un mesaj pe adresa de email.
   Cu respect
   Andrei Ciurcanu

 3. Domnului reporter Andrei Ciurcanu, cititorilor acestui blog, si celor interesati de acest subiect interesant, cind am aflat ca exista un reporter care scrie despre activitatea desfasurata in D.R.D.P. Timisoara, si in special a biroului Arad, m-am bucurat nespus ca cineva va limpezii imaginea creata in mod artificial care planeaza asupra acestor angajati, dar bucuria nu a tinut prea mult, deoarece cind am intrat pe acest blog si am vazut ca si acest articol ca multe altele este pornit tot de acest H. Domnule Ciurcanu cu riscul ca nu veti publica acest comentariu trebuie sa va spun ca acest individ, nu este in deplinatatea facultatilor mentale, va rog verificati dumneavoastra la tribunalul Arad in cite procese este implicat, inclusiv cu presa, si va rog verificati onorabolitatea acestui individ in rindul colegilor sau a transportatorilor din judetul Arad. Vad ca se victimizeaza si prin intermediul dummneavoastra pentru cele patite de el, eu nu doresc sa comfirm sau sa infirm daca cele petrecute sunt adevarate, dar pot sa va asigur ca la cati dusmani are acest om nu este de mirare ca nu sa intimplat si altceva. Daca dumneavoastra doriti sa aprofundati cercetarile in acest subiect, implicit legat de activitatea individului H la servici, va rog sa ma contactati, si va voi pune la dispozitie tot ce doriti legat de acest individ.

  1. Aveti adresa mea de email. Astept raspuns de la dumneavoastra. In ceea ce priveste opiniile celor care intra pe acest blog, va asigur ca nu a fost oprit niciun comentariu. Au existat doar editari atunci cand limbajul a depasit granita bunului simt, dar nu a fost alterat in niciun fel mesajul transmis.

   Cu respect

   Andrei Ciurcanu

 4. Buna ziua tuturor, vad ca H a mai gasit o cale prin care sa se dea ranit, si sa incerce sa induca celor care inca nu il cunosc o imagine de apostol sau sfint. Dar va spun eu cine este acest Ioan Harsani, este o persoana cu grave derapaje de comportament, chiar inexplicabile, care acum dupa ce a facut doar rau tuturor persoanelor care au fost in preajma lui, se simte marginalizat si doreste sa faca pe victima, dar adevarul e ca este victima proprilor actiuni. Intradevar au existat nereguli si ilegalitati in cadrul biroului din Arad , dar au fost generate doar de el, si acum cind colegii nu mai vorbesc cu el pentru ce a facut acest om ( daca se poate numi asa ), doreste sa le puna in circa altora. Domnule reporter, dragi cititori, nu am la indemina un asemenea vocabular prin care sa descriu cele facute de acest ……., nu se poate exprima in cuvinte gradul de nesimtire pe care la atins acest ….., doar cei care il cunosc pot sa afirme ca au vazut in viata lor ceva …. cu adevarat.

 5. Am aflat si eu acum despre acest articol miraculos, pai domnule reporter, dumneavoastra chiar nu verificati sursele de la care primiti informatiile, sau dumneavoastra nu stiti ca orice informatie necesita comfirmare din trei parti diferite sa fie eligibila, eu sunt comvins ca sunteti bine intentionat si ati luat de bun ce ati primit de la acea sursa, sau mai bine spus ati primit de la H., dar tin sa va anunt ca asta bate campii rau de tot. Amenintarile cu care se lauda asta ca le-a primit, nu au legatura cu arestarile despre care spune, doar sa nimerit sa se intimple in perioade apropiate. Va rog sa-l intrebati pe el, fiindca sunt sigur ca aveti un canal de comunicare cu H, la cine anume a dat el in viata asta spaga mai departe, ce superior ia cerut lui sau altor colegi cheta din banii pe care spagaru asta i-a facut, sa spuna el cine anume crede el ca l-a amenintat, pai cum sa nu aibe mediu ostil la servici daca este obsedat de a face plingeri si dosare la toata lumea, in mediul privat este plin de procese pentru cite tepe a dat, si plin de datorii, intrebatil dumneavoastra cam cite procese are pe rol acest imaculat Harsanii, si atunci mai are el tupeu sa vina cu intoxicatii de genul asta, MARE ESTE GRADINA DOMNULUI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?