Stelea director semnează, Stelea responsabil temă confirmă

Şemnăturile soţilor Stelea pe contractele dintre CESTRIN şi Universitatea Politehnică Timişoara sunt la vedere. Deşi membrii comisie de evaluare puteau lesne observa că Ileana Stelea este angajată în această unitate, ei nu au avut nicio obiecţie în a accepta oferta depusă de SC Politehnica Timişoara pentru lucrările din lotul 2 şi 3.

Printre alte contracte, semnăturile celor doi apar în contractul nr 732 din 2008 pentru realizarea unor investigaţii pe drumurile naţionale din Regionala de Drumuri şi Poduri Craiova. Contractul CESTRIN deţine semnătura directorului Stelea alături de subalterni, iar responsabilul de temă, din partea Politehnica Timişoara, este dr chim Ileana Stelea. Aşa cum era de aşteptat, numele dr chim Ileana Stelea apare trecut ca responsabil pentru toate lucrările efectuate în cadrul acestui contract pentru DRDP Craiova – drumurile naţionale DN 56, DN66, DN67.

7 comentarii la „Stelea director semnează, Stelea responsabil temă confirmă”

 1. Rolul unui contract cadru de tipul celui incheiat nu era sa aduca bani ci protectie impotriva accidentelor, incidentelor pe drum, controalelor la care puteau fi supuse echipajele de investigare din partea Politiei, RAR ARR etc.

  1. Sunt convins ca aveti dreptate si sunt total de acord ca aceste lucrari sunt necesar a fi executate. Din pacate subiectul dezbaterii, daca imi permiteti, nu este necesitatea incheierii unui astfel de contract, ci faptul ca in acest caz exista un conflict de interese care putea fi evitat.
   Si odata evitat nu ar mai fi existat un subiect de dezbatere.

   1. Cred ca nu s-a inteles bine.

    Contractul cadru era menit sa protejeze echipajele de investigare din CESTRIN daca pe teren Politia, RAR-ul, ARR-ul i-ar fi depistat in activitate si ar fi pus intrebari stinjenitoae cum ar fi ordinul de serviciu in baza caruia se fac masuratorile etc.

    Daca contractul cadru exista atunci puteau foarte bine sa arate o copie.

    O protectie aproape perfecta a unei activitati care devenise sistematice.

    Puteau bineinteles sa emita si facturi, dar inca o data, nu acesta era sopul si puteau apare probleme

 2. Daca este sa fim corecti trebuie sa spunem ca seful comisiei de licitatie care a atribuit aceste contracte este chiar TUDOR BOGDAN- noul director CESTRIN, finul directorului STELEA LAurentiu, care la ora aceea era director adjunct.
  Oare sa nu-si fi recunoscut finul nasa in documentatiile de licitatie?

 3. poate investigati si zecile de angajari efectuate dupa anularea procedurii de concediere la cnadnr. au fost angajati zeci de specialisti ( dar probabil nu in drumuri) cu salarii maxime, in conditiile in care nu s-au achitat drepturile salariale stabilite prin contractul colectiv ( ore suplimentare, sporuri, prime, premiul anual….). Maririle salariale acordate preferintial de Costache oamenilor sai in baza unei simple cereri si de ce nu contractele de achizitii publice

Faci un comentariu sau dai un răspuns?