Ultima Şansă

Am promis că voi posta pe site ediţia din 12 septembrie a emisiunii Ultima Şansă. Astăzi primele 35 de minute din dezbaterea din platoul Realitatea TV.

Ediţia de duminica trecută a luat în discuţie contractul de asistenţă juridică dintre Compania de Autostrăzi şi Simona Neagu pentru construirea Autostrăzii – Braşov – Cluj – Borş. Un contract care a scos din bugetul CNADNR aproape 6 milioane de euro deşi a fost denunţat de specialiştii din Ministerul Transporturilor ca fiind unul ilegal. Zilele următoare voi adăuga restul dezbaterii.

Urmăriţi o emisiune marca Realitatea TV, realizată şi moderată de Mihai Tatulici.

UPDATE 1

Aşa cum am promis zilele trecute, vin cu a doua parte a emisiunii Ultima Şansă. Astăzi episoadele 5 – 8, urmând ca până la începutul săptămânii viitoare să adaug şi restul până la a 12-a parte. Cu scuzele de rigoare că emisiunea a fost secţionată în atâtea episoade.

UPDATE 2

Iată şi ultimele 4 episoade din emisiunea Ultima Şansă.

Saptamâna aceasta la Realitatea TV continuă seria dezvălurilor despre mafia din CNADNR şi DRDP-uri din ţară. Duminică de la ora 21,30 la Ultima Şansă echipa Realitatea TV vă va arăta cum mint oficialii din CNADNR şi cum încearcă să acopere toate ilegalităţile comise, dar mai ales cum încearcă să-i salveze pe cei care îşi alimentează buzunarele cu bani negri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?