Email-ul directorului Dorina Tiron catre angajaţii Companiei de Autostrăzi. „Vă doresc ce-mi doriţi voi mie. Semnat – Dory”

De câteva zile un email cu o posibilă adresă oficială a directorului CNADNR, Dorina Tiron, circulă pe internet.

Dacă nu aş şti că românii se pricep la spart site-uri şi adrese de email, aş putea fi convins că doamna Tiron are un puternic simţ al umorului negru şi în acelaşi timp a trecut printr-o acută criză de sinceritate. Există însă şi varianta ca cineva cu acces de administrator la site-ul oficial al CNADNR să-i fi facut o adresă doamnei directoare, în cazul în care aceasta nu avea încă una, şi şi-a permis să scrie în numele ei câteva rânduri. Sunt convins de faptul că ultima variantă este cea valabilă.

Email-ul trimis de pe adresa dorina.tiron@andnet.ro a fost direcţionat către adresele info@andnet.ro şi all@andnet.ro. Textul nu suportă niciun comentariu. Pentru cei care încă nu aţi citit acest email, vă ataşez o copie a farsei.  Din nefericire această “scrisoare” ascunde o dramă, cea a oamenilor care în urma disponibilizărilor din Companie au fost daţi afară şi au rămas fără niciun venit.

Mă refer aici bineînţeles la cei care şi-au văzut de treabă, nu au avut pile şi nu şi-au scăpat degetele în borcanul cu miere din bani publici. Surse din CNADNR au explicat că prin aplicarea noii organigrame, procentul şefilor din Companie a crescut în loc să scadă. Cu alte cuvinte, e ca în povestea cu furnica şi fabrica de chibrituri. Când castorul, mare şef, şi-a dat seama că fabrica lui de beţe de chibrit nu mai funcţionează, nu a dat afară contabilul şi nici administratorul, a dat afară singurul muncitor, furnica, pe baza unor rapoarte de activitate făcute de cine credeţi? De contabil şi administrator, care au fost ameninţaţi cu demisia.

Email-ul semnat Dory poate fi considerat amuzant de unii, dar pentru mulţi dintre angajaţii de la CNADNR, care au fost disponibilizaţi, reprezinta realitatea cruntă – dacă nu „ai spate” în instituţiile de stat, în faţa listei de concediaţi, nu contează performanţa, talentul, priceperea, contează dacă eşti nepotul, prietenul, soţul sau soţia unui director sau şef de departament cu relaţii în managementul instituţiei.

Un comentariu la „Email-ul directorului Dorina Tiron catre angajaţii Companiei de Autostrăzi. „Vă doresc ce-mi doriţi voi mie. Semnat – Dory””

Faci un comentariu sau dai un răspuns?