Dorina Tiron înlocuită de şeful SDN Brăila?

Un nou nume apare pe lista posibililor înlocuitori ai directorului CNADNR, Dorina Tiron.

Este vorba despre şeful SDN Brăila, doamna Doiniţa Corban. Acesta este al doilea nume vehiculat, după ce surse din companie au susţinut că Drăghia Daniela, care până în trecut a condus departamentul ISPA (Instrumentul pentru Politici Structurale de Pre –Aderare) al CNADNR ar putea fi înlocuitoarea Dorinei Tiron.

Directoare Doiniţa Corban nu a putut fi contactat telefonic pentru a confirma sau infirma zvonul conform căruia urmează să fie unsă director general al CNADNR.

Dorina Tiron este la al doilea mandat la cârma Companiei de Autostrăzi. Primul mandat a fost preluat de la Emilian Liviu Dâmboiu care a renunţat la funcţie în septembrie 2006 fiind înlocuit de Dorina Tiron. Aceasta a rămas în funcţie până în aprilie 2007, când a fost înlocuită de Mihai Grecu.

După ce a renunţat la funcţia din CNADNR, Dorina Tiron s-a întors la poziţia de director al DRDP Iaşi, funcţie pe care o ocupase anterior. A rămas în Iaşi până în martie 2009, când ministrul Radu Berceanu a investit-o cu un nou mandat de director general al CNANDR.

Rămâne de văzut dacă Doiniţa Corban, în prezent director la SDN Brăila, va deveni managerul CNADNR.

Numele acesteia apare chiar şi în condiţiile în care oficiali ai Ministerului Transporturilor au susţinut că păstrează o discreţie totală asupra persoanei care o va înlocui pe Dorina Tiron.

2 comentarii la „Dorina Tiron înlocuită de şeful SDN Brăila?”

 1. Cred ca a fost o mare eroare numirea acestei doamne,Dorina Tiron,la carma unei astfel de institutii.
  Radu Berceanu(………..) a numit-o doar pentru a-i semna acestuia toate actele pe care i le baga sub nas.Dorina Tiron n-a fost in stare niciodata sa treaca prin creierul sau(…….) vreo hotarare.A facut totdeauna ceea ce i-au spus altii.Am fost coleg cu ea si vorbesc in cunostinta de cauza.De altfel s-a vazut si la televizor ca nu este in stare sa articuleze nici macar o fraza, si a cazut in capcana lui Berceanu.Trebuie ca amandoi sa raspunda solidar pentru fraudele comise in Ministerul Transporturilor(in speta in CNADR).Au cheltuit si furat banii STATULUI ROMAN(banii mei si ai orucarui contribuabil).Nu trebuie iertat acest lucru pentru nimic in lume.Se preconizeaza ca Dorina Tiron sa fie adusa din nou la Iasi pe functia de director general al DRDP IASI.Ar fi cea mai mare gogomanie pe care ar face-o Anca Boagiu.Trebuie dusa acolo la Broscauti sa-si lucreze pamantul impreuna cu sotul ei(care de fapt este mult mai destept decat ea).
  A fost aceasta fiinta o catastrofa in cadrul DRDP Iasi.Nu a dorit-o nimeni.A ajuns aici printr-o conjunctura nefericita.Si-a facut mila de ea fostul director(adevaratul director)al DRDP IASI,d-l ing.Tautu Necula,dupa care ……… …….. si-a aratat coltii mizerabili.La aruncarea ei pe cele mai inalte trepte de management(la care ea nici nu a visat vreodata,a contribuit si fostul sef al vamilor din Iasi(imi scapa numele) care este si nasul ei de cununie.
  Rugamintea mea(sunt inginer constructor de drumuri si poduri) catre doamna ministru Anca Boagiu,este sa o dea deoparte de tot pe aceasta infatuata si sa fie deferita justitiei pentru risipirea banului public.Asteptam dreptate si corectitudine di partea doamnei Anca Boagiu.
  Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu !

  1. Domnule Crăşmaru Daniel, mi-am permis să fac o scurtă editare a postului şi să exclud din comentariile dumneavoastră injuriile aduse la adresa actualului director general al CNADNR.
   Trecând peste problemele care sunt în această instituţie (şi pe care le-am denunţat în nenumărate rânduri) în cele din urmă Dorina Tiron este o doamnă şi cred că merită respectul oricărui om şi nu voi permite ca acest blog să se transforme într-o platformă unde se aduc injurii şi ofense gratuite unor oameni.

   Vă mulţumesc şi sper că sunteţi în asentimentul meu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?