Scandalul AC/DC din Vama Nădlac confirmat

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Dorina Tiron, a confirmat că a existat un conflict între angajaţii de la Drumuri şi caravana trupei AC/DC.

„Este adevărat că la ieşirea din ţară a convoiului care transporta echipamentele trupei a existat un conflict cu angajaţii noştrii”, a declarat Tiron, care a mai adăugat că reprezentanţii trupei „au depus o plângere la sediul Companiei în care au sesizat comportamentul abuziv al angajaţilor de la drumuri din Vama Nădlac”.

Directorul a susţinut că are anumite bănuieli despre ce s-a întâmplat în acea seară în vamă şi că există o anchetă în desfăşurare. „Eu ştiu ce dorinţe or fi avut salariaţii noştrii nu-mi dau seama?…. Dar pe mine mă duce gândul la ce s-a putut întâmpla, nu ar fi o surpriză”, a încheiat Dorina Tiron.

Surse din CNADNR susţin că în seara în care transportul greilor de la AC/DC a ajuns în Vama Nădlac la controlul de rutină, angajaţii de la drumuri au cerut la verificare, în mod abuziv, pentru fiecare maşină, nu doar rovigneta din ziua în curs, ci şi rovignetele din perioada şederii. Organizatorii au susţinut că nu au aceste documente ele nemaifiind valabile. Minge la fileu pentru drumari care au cerut să li se dea şpagă pentru a le permite accesul spre Ungaria.  Convoiul AC/DC se îndrepta spre Udine, Italia, unde aveau programat un alt concert.

“Trupa avea aproximativ 29 de camioane şi drumarii au cerut iniţial câte 500 de euro pentru fiecare maşină, adică 14.500 de euro pentru tot transportul”, spun sursele. Pentru că suma cerută a fost foarte mare, a urmat o rundă de negocieri, dacă vă vine să credeţi direct în Vamă. După câteva minute drumarii au convenit să se mulţumească cu o sumă între 1500 şi 2000 de euro pentru întreg transportul.

Compania de Autostrăzi a început o anchetă internă la Vama Nădlac. Directorul CNADNR a explicat că angajaţii din tura respectivă sunt anchetaţi de chiar directorul Direcţiei Încasări şi Venituri, Lucian Calmuş.

4 comentarii la „Scandalul AC/DC din Vama Nădlac confirmat”

  1. Consider ca titlul acestui reportaj nu ne reprezinta. CIne a recut spaga ? Niste amarati de la o comanie anume. Cand o sa incetam sa nu ne mai idenificam cu toate scursurile din tara asta . Nu ne-am facut de toata jena, ne-au facut de toata jena. In toata lumea asta sunt bune si rele . Haide-ti sa nu ne mai bagam in aceasi oala cu toti amaratii. Romania are si parti frumoase, si oameni minunati si valori. Amaratii astia ne reprezinta , e adevarat , dar nu suntem noi.

  2. Asai mey dece nu scri despre Nadia Comaneci si despre Brancusi. Caia ne si reprezinta si sunt si noi. Mai ales Brancusi ca Nadia e tipa si numa reprezinta pe mine ca eu nu sunt tipa. Sau ghei. Deci sa scrim numai despre astea bune.

  3. e foarte bine ca am aflat. sa nu ne ia prin suprindere vreun prieten de dincolo. dar as dori sa aflu, cat mai repede, si concluzia si masurile luate in urma anchetei.

  4. De data asta, dintr-un rau mic (spaga), era sa iasa un mare bine (datul peste cap al spectacolelor viitoare). Daca o faceau altii inainte ca micutii satanisti sa ajunga la noi, ar fi trebuit sa le fim recunoscatori.

    Sper ca macar Iron Maiden sa nu ajunga la Cluj, dupa cum si-au propus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?